ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ FILOKALIA

Αγαπημένη της στήλης, η γνωστή συμπολίτισσα δερματολόγος και ειδική στις αισθητικές επεμβάσεις Ολγα Λαζάρου- από τις πρωτοπόρους στην ομορφιά με κορυφαίες θεραπείες και τα τελειότερα, επώνυμα μηχανήματα- δεν μπορούσε παρά να μας μιλήσει για την απόκτηση λαμπερής και ανανεωμένης εικόνας εν όψει των ρεβεγιόν. Ταυτόχρονα όμως, υπογραμμίζει πως πρέπει να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά ειδικούς επιστήμονες γιατρούς και ανακοινώνει την επέκτασή της σε καινούριο χώρο με πιο «πριβέ» φιλοσοφία λειτουργίας.

Περισσότερα
ΕΙΔΑΜΕ LIVE ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

Ολες ξέρουμε πως πολύ συχνά δεν αρκεί η γυμναστική και η προσεγμένη διατροφή για να απαλλαγούμε από τοπικά παχάκια, χαλάρωση και κυτταρίτιδα, σωματικά «μείον» που μας κάνουν να «τρέμουμε» την εικόνα μας στην παραλία. Ταυτόχρονα δεν αποφασίζουμε να αφεθούμε στο χειρουργικό νυστέρι και διστάζουμε μπροστά στις νέες, αισθητικές «μη επεμβατικές» πρακτικές, επειδή δεν τις θεωρούμε πιστευτές. Κι όμως: Η γνωστή συμπολίτισσα δερματολόγος Ολγα Λαζάρου μας κάλεσε να παρακολουθήσουμε βήμα- βήμα όλες τις καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας που επιτυγχάνουν θεματική μεταμόρφωση του κορμιού και κερδίζουν όλο και περισσότερες οπαδούς. Και μας έπεισε!

Περισσότερα
Ακολουθήσαμε την δερματολόγο Όλγα Λαζάρου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης στο Παρίσι

Στις αρχές του μήνα ταξίδεψε στην πόλη του φωτός, η γνωστή συμπολίτισσα δερματολόγος Ολγα Λαζάρου στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσής της για τις διεθνείς εξελίξεις στο επιστημονικό της πεδίο. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης στο Palais des Congrès στο Παρίσι, από 1 – 3 Φεβρουαρίου 2018 όπου συναντήθηκαν πολλές εκατοντάδες δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα
ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΟΨΗ ΠΟΥ «ΒΑΡΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι λεγόμενοι «μαύροι κύκλοι» ενοχλούν πολύ κόσμο σκοτεινιάζοντας την εικόνα του προσώπου και δημιουργώντας μια ταλαιπωρημένη και κουρασμένη όψη. Η έγκριτη συμπολίτισσα δερματολόγος και beautyexpert Ολγα Λαζάρου έχει και σε αυτό το πρόβλημα τις πιο προηγμένες και νεωτεριστικές επιστημονικές λύσεις, οπότε σπεύσαμε να τη ρωτήσουμε σχετικά:

Περισσότερα
ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι καραδοκούν και ο καθρέφτης αντανακλά ανησυχητικά τα ανεπιθύμητα παχάκια, που χαλούν την εικόνα της σιλουέτας μας. Προλαβαίνουμε άραγε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά; Η έμπειρη δερματολόγος και beauty expert Ολγα Λαζάρου που διατηρεί εδώ και 20 χρόνια ιατρείο στην καρδιά της Πάτρας, έχοντας αποκτήσει φανατικές οπαδούς, εξηγεί πως η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος σίγουρα ενοχλεί και συχνά δεν αντιμετωπίζεται μόνο με γυμναστική και σωστή διατροφή.

Περισσότερα
Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ BEAUTY EXPERT ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ PEELING ΦΑΙΝΟΛΗΣ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ)

Το όνομα της Ολγας Λαζάρου είναι πασίγνωστο στις συμπολίτισσες που φροντίζουν την υγεία και την ομορφιά του προσώπου και του σώματός τους. Η έμπειρη δερματολόγος που διατηρεί ιατρείο εδώ και 20 χρόνια στην καρδιά της Πάτρας, είναι πάντα στις επάλξεις της ενημέρωσης του αντικειμένου της και για τις φετινές γιορτές μας συστήνει να λάμψουμε και να εξαφανίσουμε τα σημάδια του χρόνου με τα καινούρια, καινοτόμα peelingφαινόλης που διαρκούν μέχρι και δεκαετία!

Περισσότερα